Tuesday, 31 July 2012

New Touch La Imperatice by Farahiyah rahim

Alhamdulillah dapat menyiapkan baju my bestie Ekin Anuar for her wedding in julai...
congrats to her..smoga dapat anak cepat2..n berkekalan hingga ke akhir hayat...



n credit to photoghraper...u make a good job..awesome!!!



Berpuasa dengan Premium Beautiful..awesome!!

 Asalam hai uols hari ni baru bkesempatan nk jenguk blog n update...banyak cite nk cite actually but masa x mengizinkan... 

                                              Just nk bgtau uols sayang siapa2 yg tau pasal premium beautiful tapi x pakai sbb since dalam bln pose fara pki ni...fara x sahur pun alhamdulillah fara masih bertenaga n x lapar..insyallah...
testimoni fara pun bnyak yg bg feedback yg ok...bln pose ni je fara dah turun lag 2kg...alhamdulillah...sluar yg biasa pakai dah longgar...hehehe...syokk gile..

Siapa kata rugi beli Premium Beautiful..???
 bg fara x rugi pun sbb die de long life time warranty..den produk ni siap de bg service lag tuk sbarang kerosakkan.. uols bayang kan ewh penggunaan korset ni lps bersalin pun kita bleh pakai...ada kakak ni dah dkt 7 tahun pakai korset Premium Beautiful badan ttp mlatop even anak dah 3 uols...kagum rasanya...

mmg sayang if uols guys x pakai Premium Beautiful ni...
*produk super brands
* good for health
*good for body posture


interested do call me
0132088606


Wednesday, 25 July 2012

Sambil beribadah dbulan puasa Sambil kita menjaga kesihatan...!!!

Assalamualaikum lama rasa nya x update blog...skang baru de kesempatan...;) 
salam ramadhan to uols...


just want to share ngan uols time puasa ni la lagi senang kita nk kurus kan berat badan...bukan ape kita kan nk  pakai badan kita lama so uols pun kena la jaga badan bkn untuk cantik je tapi untuk kesihatan badan..nape fara duk sebok suh uols kurus kan badan..banyak benefit die..meh kita tgk pic kat bawah ni...sbenarnya banyak penyakit yg kita boleh hindari..


Here is what happens when we lose fat. See the extensive benefits of losing fat in different areas of body:

    

farah percaya semua org nk kehidupan yg sehat kan...jadi renung2 kn la...x salah kalau kita berbelanja lebih tuk kesihatan kita kan...
yg penting kita menjalani kehidupan yang sehat..insyallah

p/s: lau uols nak tau farah bln pose ni je dh turun lagi 2kg...awesome..
 well being life with Premium Beautiful