Wednesday, 25 July 2012

Sambil beribadah dbulan puasa Sambil kita menjaga kesihatan...!!!

Assalamualaikum lama rasa nya x update blog...skang baru de kesempatan...;) 
salam ramadhan to uols...


just want to share ngan uols time puasa ni la lagi senang kita nk kurus kan berat badan...bukan ape kita kan nk  pakai badan kita lama so uols pun kena la jaga badan bkn untuk cantik je tapi untuk kesihatan badan..nape fara duk sebok suh uols kurus kan badan..banyak benefit die..meh kita tgk pic kat bawah ni...sbenarnya banyak penyakit yg kita boleh hindari..


Here is what happens when we lose fat. See the extensive benefits of losing fat in different areas of body:

    

farah percaya semua org nk kehidupan yg sehat kan...jadi renung2 kn la...x salah kalau kita berbelanja lebih tuk kesihatan kita kan...
yg penting kita menjalani kehidupan yang sehat..insyallah

p/s: lau uols nak tau farah bln pose ni je dh turun lagi 2kg...awesome..
 well being life with Premium Beautiful


No comments:

Post a Comment