Sunday, 17 June 2012

Tentang Hidup-Premium Beautiful-

        Andai hidup itu sememangnya sangat sukar dan ‘mustahil’, kamu tentu sudah ‘putus asa’ sekarang, betul? Tetapi kamu tidak. Dan jika didalam kotak fikiran kamu masih ada kemahuan, dan maka kamu, boleh berubah, harapan yang ianya akan berlaku, dan kemahuan untuk melakukan apa yang anda termampu, maka ia akan berubah. Apa pendapat kamu tentang kenyataan ini nyatakan tentang hidup, dan KAMU?

              Hurm dan KAMU ? since fara baca setiap ayat-ayat kat atas ni la fara trus berubah untuk join berbiznes untuk produk Hi-O dibawah group yg hebat,aktif dan agresif...thanx to my leader Kak diyana kerana telah memberi peluang untuk join dgn group akak n bukak kan hati fara untuk trus sedar akan kehidupan kita yang akan datang. ..
              Kita tau apa yang kita nak untuk hidup kita...yang penting semat kan dalam hati...kenapa org lain boleh n kita x boleh...diz words yang menjadi bekalan semangat untuk fara trus berusaha maju kehadapan..hanya kita je yang tahu ape yang kita mahu...ssh senang hanya kita saja yg tahu....bile time ssh belum tentu lagi org boleh tlg kita...jadi apa lagi yang kita tunggu selain berusaha diatas kaki sendiri untuk kpentingan diri sendiri dan yang penting untuk family kita..insyallah Allah sentiasa membantu dan membuka kan jalan pintu rezeki untuk orang yg sentiasa bertawakal di sisi-NYA...

            Y fara join bizz ni....smuanya apa yang fara nk ada kat dalam bizz ni..dats y la fara berani join.. 

  •          BONUS
  •          UNTUNG RUNCIT
  •          CAR FUND
  •          F.O.C TRIP (3 times a year)

             Actually banyak lag benefit dia, yang penting bonus n untung runcit tu fara bleh memenuhi impian fara...

  •          RUMAH SENDIRI
  •          BAYAR HUTANG PTPTN huhu
  •          SAVING IN FUTURE
  •          DUIT SHOPPING of coz perempuan la katakan
  •          BANYAK LAGI LA...;)

 INSYALLAH  akan tercapai impian fara ni yang penting kita yakin n terus berusaha.....bizz Premium Beautiful ni sangat berbaloi...ALhamdulillah..






interested to join our bizz
do contact me
farah
0132088606




 
  

No comments:

Post a Comment