Wednesday, 13 June 2012

Inject Turbo London Paris...FIGHT for it...

                               Assalamualaikum uolss...rase happy n bertambah semangat yg berkobar-kobar after balik dari klass B32 kat gombak..diz is my 1st time pegi ke klass...Ya rabbi ramai sgt usahawan2 yg nk berjaya cam farah gak rupanya kat sana...makin bertambah semangat..CDM2 semuanya turun..tapi yg paling teruja nya bila tgk CDM Hanis Haizi la..bcuz she 's my mentor..N yg bertambah semangatnya Mommy Ain Ismail we all dapat naik pangkat ke DDM dapat pen keramat gitewww...we will follow ur step Mommy...x kurang jugak ngan my Leader Diyana Marissa sentiasa give me a support smpi sanggup temankan tuk 2 appoinment on dat day..Thank u so Much my awesome Leader..

                                   Dulu fara mmg x percaya bizz2 camni tapi bile dah join bile dah ade dalam group yg btol alhamdulillah fara sendiri yakin dgn bizz yg fara buat ni bleh merubah hidup fara n family fara...and one thing yg buat fara bertambah yakin farah nya korset dah abes jual dalam masa sbulan je..just invest modal then u will get ur modal back +untung runcit+bonus+car fund+Foc trip ..Alhamdulillah seronok rasanya...lagi pun produk korset PREMIUM BEAUTIFUL ni produk high quality n telah di ikiraf sbg produk SUPERBRANDS....perempuan mana yg x obses untuk cantek n sehat btol x..even fara sendiri pun sgt2 obses ngan produk kecantikkan n kesihatan...maklumla perempuan makin berumur makin banyak penyakit now diz...kan...so uols if berminat tuk berbisnes jgn la segan nk kol farah..fara akan share dgn ilmu2 yg fara ada...skarang la kita nk tentukan n nk corakkan for our future..SAVING cukup, RUMAH dh beli sendiri,ANAK2 terjaga n terjamin,SHOPPING pun de duit, yang PENTING hutang pun SELESAI..am i rite...so kat sini farah nk share skit pic yg fara g klas kat B32 last week...sgt2 seronok cuz we always diberikan motivasi untuk berjaya...


with madem..1st time datang je dh kena panggil...curlass jah

with awesome Mommy Ain Ismail n Mommy Diana Marissa 

dapat hadiah pas jawab soklan madam..;)

Hanis Haizi our CDM..my MENTOR..

Our committed group...yeah luv it

Personal Touch with Mommy Ain Ismail..gain my knowlegde

Lets change ur life...
perubahan terletak dtangan anda sendiri..
anda yg menetukan masa depan anda...
call me if u interested 
013-2088606

Success is often achieved by those who don’t know that failure is inevitable. – Coco Chanel


                             

No comments:

Post a Comment