Friday, 1 June 2012

BIAR BTOL BOLEH KURUS...nape x PECAYA ke???

                               

                                                      Ada Masa ke nak pegi GYM?????



Ada masa ke nk buat yoga pose camni...?? hurmm the most important larat ke uolsss?

ACTUALLY mmg x dinafikan pic yg kat atas ni satu aktiviti yang sehat...tapi korg ada masa ke nk wat smua ni...maklumlah sekarang zaman dah semakin maju..bila dah semakin maju kerja kat opis pun bertambah banyak...kat luar opis plak jalan raya btambah sesak....sampai rumah dah mlm kdg2 lambat of coz korg smua penat kan.... 
hurm macam mana nak kurus ni if x de masa nk bsenam?????

PERCAYA X?? anytime je sbenarnya korg bleh kuruskan badan korang x kira la tgh jem kat jalan raya ke, kat opis yg tgh banyak keje ke....tgh makan ke...kemana saja korg pasti bleh kurus...TRUST ME...bak kata pepatah DIGI i FOLLOW...hhehehe...

MESTI KORANG NAK TAU KAN?????
NI LA RAHSIA DIA!!!!

TAU X set premium beautiful ni bleh membakar sebanyak  
900 kalori hanya dlm masa sejammmmmm!!!
cuba korang  bayangkan if korang pki selama 8 jam sehari bersamaan 7200 kalori bleh hilang!...dalam masa sehari tau uols... if korg jogging pun dalam 30 minit baru 500 kalori yg hilang tau....banyakkan perbezaan die...x yah nk bsusah2 lenguh2 satu badan...dengan nk terkejar2 masanya lagi...btol x?

Apa yang membuatkan kalori dalam badan kita boleh terbakar???

 sebab corset ni ada Far Infra Red yg merupakan salah satu gelombang tenaga yang terdapat dalam sinaran matahari. Tidak seperti Ultraviolet & Gelombang Mikro yang berbahaya, FIR mempunyai kesan positif dan terbukti memberi manfaat kepada manusia. FIR adalah diterima secara meluas sebagai terapi alternatif bagi pelbagai penyakit.
Lagi satu kelebihan Far Infra Red ni ialah ia mampu menembusi kulit kita sedalam 6-9cm bagi proses pembakaran kalori di dalam badan.
x caya jugak???
ni bukti pic testimoni yg dah pakai korset PB NI



Fara sendiri dah rasa...mkn ttp mkn...yg penting ttp x buncit + lose weight+ hip ku dah kecik ....GITUWWW...
Suka lah...

For sure uols pun bleh jad camni...INSYALLAH yg penting kita YAKIN dgn diri sendiri...

<3 CANTIK
<3 SEHAT   
<3 BERTAMBAH YAKIN


FOR FREE TRIALS, CONSULTATION AND PROMOTION
CONTACT YOUR PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT NOW!

No comments:

Post a Comment