Thursday, 17 May 2012

Kepuasan...KUL---->BDO-BDO--->KL

Bandung Trip...HEAVEN...

            Hai uols hari ni saje nak share experience HOLIDAY kat BANDUNG...mmg xdinafikan la kat sana lau org perempuan yg pegi of course mlekat berjam-jam nye kat PASAR BARU..sehari x cukup nak round satu pasar baru...mmg best lau nk shopping material like lace n macam2 jenis kain yg rare...
nak beli x JAH...HUHU
HAMBEKKK juling mate..
Ada lagi satu tmpat x tau la if korg yg penah g bandung ur Pak Supir  bawakkan uols g umah yang jual kain pasang. Kain pasang kat situ die just jual kain pasang sulam,kain cotton plain n kain batik.mmg serius murah sgt..kain pasang yg bersulam n manik tu kat Malaysia jual RM80-RM 150...kat umah tu just jual RM 37 JE..
bayangkan brape banyak untung peniaga2 kita kat sini yg jual dats material....PUAS HATI SGT...borong trus 15 PASANG untuk org kampung huhu...BONUS PB plak dah masuk huh mmg SYOK LA MENYOPPING hehhe
 thanx HI-O (PREMIUM BEAUTIFUL)  x SIA2 JOIN BIZZ NI dgn group2 N Leader yang sgt Supportive....
MMG GILE TGK KAIN 

mula2 smpi...mate pun dah stim je tgk kain banyak huhu
READY GOOOO!!!
HAMBEKKK ko Jahhh.....MENYELONGKAR time huhu


5 HARI 4 MALAM mmg x cukup sbenarnya lau nk menyopping kat situ hahah....lagi2 lau de SIMPTOM2 PENYAKIT SHOPPING cam saya mmg smua org x larat nk ikut haha janji PUAS HEHE..blom g UMAH MODE,JLN RIAU,BALI HEAVEN n banyak lagi la FACTORY OUTLET kat sana..mmg BESHH
Sempat bergambo huhu

nak Bayorr...sempat SNAP2..


SEBOK2 shopping gak tapi x de la sampai kitrg lupe nak pegi TAKUBAN PERAHU..gunung berapi yang dah x active..so x de la gerun sangat kan hehhe

POSE dulu..
MENGGELEGAK...
TERBAIKKKK...!!
Hari yg ke-4 Time berLIBURR di TRANS STUDIO wihuuuuu....game2 die kat sana sgt2 GILE N SUPERB ..kat GENTING pun x segile camni hahha...


GILE KAN...yg round shape ni berpusing lag 360..

PAK BADUT uolsss..

ANYWAY diz is an awesome TRIP..LUV IT..n of coz i will MISS diz place..Pape pun ALHAMDULILLAH dan SYUKRAN cuz diberikan kesempatan tuk menikmati kelebihan di NEGARA org....lps ni nak g mana Plak ewh...????

U GIVE MORE U GET MORE!!




No comments:

Post a Comment