Tuesday, 15 May 2012

Life with AMAZING Premium Beautiful...

 Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

 Assalamualaikum...saje nk kongsi cite kat sini..Bukannya saja2 nak meng-agong2kan set PB ni
tapi ternyata bile fara pki sendiri set ni memang mengagumkan n respon yang fara dapat pun baik so x salah rasa nya klu fara nk share pengalaman fara pki PB ni...

                 Mula2 mmg fara sendiri x percaya dgn set ni tapi bile kat ofis tu dah start ramai yg pakai n respon dari diorg pun smuanya Alhamdulillah...Bile di pikir-pikir apalah sangat skali dalam seumur hidup kita hadiahkan untuk diri kita sendiri demi 70 % FOR KESIHATAN dan yang penting 30 % FOR KECANTIKKAN.... PEREMPUAN MANA YANG X NKSEHAT & CANTIK..BETOL X??

               ALHAMDULLILAH fara sendiri dapat rasa respon yang baik dari set PB ni...
SMINGGU LEBIH  lepas pakai PB fara dapat rasakan sendiri ...nak tau x BERAT FARA TURUN 2KG...AMAZING sgt2...x menyesal beli....

               Yang BEST nya korang kan tau fara ni wat free lance ambik upah menjait a.k.a DESIGNER gitew....ada one time tu fara sakit blakang n dalam masa yang sama perut fara plak buat hal....x bleh tido akibat sakit blakang n sakit perut....Bsk pagi even x sehat kugagahi jua pegi keje.. seperti biasa sbelum pegi ofis haruslah pakai PB dulu kan...u know what...a few hours camtu perut dah x mEragam n belakang fara pun bransur x sakit dan terus x sakit langsung..hurm kalau tau dari malam tu lagi fara sarung kan PB..sgt2 AMAZING....

                         SO KORANG BILA LAGI NAK CUBA...!!! -LOTSOFLOVE-

No comments:

Post a Comment